Baseus Crystal kijelzővédő edzett üveg 0.3mm iPhone 13/13 Pro készülékhez (2db)

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

2.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGBL061102

Baseus Crystal kijelzővédő edzett üveg 0.3mm iPhone 13/13 Pro készülékhez​, 2 db.

A Baseus edzett üvegét csak 0,3 mm vastagsággal különbözteti meg, és rendkívül tartós. Tökéletesen védi a telefon képernyőjét. Ellenáll az ütéseknek és karcolásoknak. Többé nem kell aggódnia, ha a telefon leesik, vagy véletlenül a zsebébe teszi a kulcsokkal! Ami fontos, minden terméket szigorúan teszteltek annak magas színvonalának megerősítése érdekében. Fogadjon a bevált megoldásokra, és győződjön meg róla, hogy okostelefonja megfelelően védett!

Az üveg tökéletesen illeszkedik az okostelefon képernyőjéhez, élei lekerekítettek és nem tűnnek ki. Ezenkívül a beépített fedél védi a mikrofont és a hangszórókat a portól. A tartozék semmilyen módon nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét, és a keret nélküli kialakítás széles látómezőt biztosít. A készletben talál egy könnyen használható eszközt, amely segít a tartozék telepítésében. Ne aggódjon, ha görbe ragasztja, vagy légbuborékokat lát alatta! Az üveg speciális bevonattal is rendelkezik, amely megvédi az ujjlenyomatoktól és megkönnyíti a tisztítást. A tartozék szemvédelmet is biztosít - még hosszabb használat esetén is. Ha fel van szerelve, problémamentesen használhatja az arcazonosító funkciót is. A színezett szűrővel ellátott edzett üveg csak 28°-os szögben teszi láthatóvá az okostelefon képernyőjén megjelenő képet. Miközben mindent tökéletesen látni fogsz, a melletted lévő emberek csak sötét kijelzőt látnak!

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: kijelzővédő üvegfólia
  • Anyag: edzett üveg
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Szín: átlátszó
  • Prémium külső
  • Kompatibilitás: iPhone 13 / 13 Pro
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.