Baseus edzett kijelzővédő üvegfólia 0,3mm iPhone 12 Mini készülékhez (2 db)

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

2.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGAPIPH54N-LS02

Baseus edzett kijelzővédő üvegfólia 0,3mm iPhone 12 Mini készülékhez (2 db)

Az iPhone készülékekhez tervezett edzett Baseus üveget tökéletesen illeszkedik a készülék képernyőjéhez és egy 5 rétegű konstrukció, amely garantálja a megbízható védelmet. Segítségével átfogóan védi az okostelefon kijelzőjét a sérülések ellen. Ez megakadályozza, hogy a porrészecskék leülepedjenek rajta, és átfogó védelmet nyújt. Az 5 rétegű szerkezetű alumínium-szilikát üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól, repedésektől és egyéb károktól. Az oleofób és hidrofób bevonat megkönnyíti a kijelző tisztaságát. Ennek köszönhetően unalmas és nehezen eltávolítható ujjlenyomatok, foltok és egyéb szennyeződések csak rossz emlékek lesznek.

Baseus gondoskodik nem csak a telefon képernyőjéről, hanem a szemét is kíméli. A visszaverődésgátló bevonat és a kék fényszűrő megvédi látását a fáradtságtól és megakadályozza annak romlását. Az edzett üveg Baseus használatával megvédi okostelefonjának képernyőjét, és ugyanakkor biztosítja a használat kényelmét. Felejtsd el az edzett üveg pontos ragasztásával kapcsolatos problémákat. A modern ionadszorpciós technológia megkönnyíti ezt a feladatot, és megakadályozza a nem kívánt légbuborékokat. A Baseus pajzs tökéletesen tapad a kijelzőhöz, nem húzza le és tökéletesen védi a telefon képernyőjét a sérülésektől.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: kijelzővédő üvegfólia
  • Anyaga: 5 rétegű alumínium szilikát üveg
  • Méret: 5.4 "
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Prémium külső
  • Kompatibilis: iPhone 12 Mini
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.