Baseus Gránát alakú kézi játékvezérlő okostelefonokhoz - Fekete

Árukereső.hu

2.990 Ft

3.590 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: ACSLCJ-01

Baseus gránátalakú  intelligens játékvezérlő eszköz okostelefonokhoz

Ha igazi gamer vagy és főleg a mobilodon szeretnél játszani, akkor ez a kiegészítő elengedhetetlen számodra. A kézigránát formájú tartáskönnyítő kiegészítő extra gombokat is tartalmaz a felső részen, így 4 ujjal tudunk harcolni, ami hatalmas előnyt jelenthet olyan játékoknál, mint a PUBG, vagy a Fortnite. 


Két vezérlő az okostelefonokkal történő játék kényelmesebbé tételének érdekében. Az eszköz a tok végén vannak felszerelve, és a kezek kényelmesebb helyzetét biztosítják a játék során. Az egyes vezérlőkön egyszerre két gomb jelenléte lehetővé teszi, hogy lefedje a legfontosabb parancsokat a játékban, ami kényelmesen mindkét kéz index ujja alatt található. Az eszköz kompatibilis a legmodernebb okostelefonokkal.


A Game Controller Baseus G9 Mobile Game lehetővé teszi, hogy növelje az élményt a mobil játékok során. A tartozék két ABS-műanyagból készült tartóból áll, mindegyik két kulccsal. A telefonon történő telepítés olyan állítható bilincsekkel történik, amelyek nem karcolják meg az okostelefon felületét, és nem befolyásolják az érzékelő működését. A vezérlő speciális kialakítása nem zárja le gyakran a sarkon található navigációs térképet.


Jellemzők:

  • Kényelmes kialakítás
  • A szerencsejáték-lehetőségek bővítése
  • Biztonságos illeszkedés
  • Tartós ABS műanyag
  • Nem karcolja meg a telefont
  • Nem zárja be a navigációs térképet
  • Illik a legtöbb okostelefonhoz
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.