Baseus Otaku telefon és iPad állítható tartó - Ezüst

Árukereső.hu

6.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SULR-B0S
Még soha nem volt ilyen kényelmes a filmnézés telefonján vagy táblagépén!
Leírás
Márka: Baseus
Beállítási tartomány: 180 fokos függőleges beállítás, 360 fokos elforgatás
Kompatibilis: iPhone, iPad, Samsung, Huawei és más táblagépek és okostelefonok, amelyek szélessége vagy magassága 135 mm-től 280 mm
Anyaga: alumíniumötvözet + műanyag
Helyezze a táblagépet vagy a telefont a tartóba a különféle tevékenységekhez, melyek lehetnek akár sorozatok vagy filmek nézése, vagy akár munka is.
Tökéletes beállítás
A készüléket bármilyen szögben elhelyezheti a tartóban, hogy a képernyő jól látható legyen. A termék két karból áll - az egyiknek van egy rugalmas része, amelyet szabadon beállíthat 360 fokos szögben vagy 180 fokos (fel-le) szögben. Állítsa be a tartót az Ön igényeinek megfelelően. Bútorra rögzítés
Rögzítse a tartót például az ágy fejtámlájára, asztallapra vagy éjjeliszekrényre.
Szilárd szerkezet
A terméket szilárd szerkezet jellemzi, amely alumíniumötvözetből és műanyagból áll. Háromszoros erősítéssel rendelkezik a jobb stabilitás érdekében, és két karja van, amelyek közül az egyik rugalmas, lehetővé téve a szög szabad beállítását. A karokba helyezett telefon vagy tablet stabil és nem mozog - nézés közben biztosan nem esik ki. Ennek oka egy tartós rugó, amely jól illeszkedik a készülékhez.
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.