Baseus Safattach mágneses tok iPad Pro 11" készülékhez, szürke

Árukereső.hu

15.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: ARCX010313

Baseus Safattach mágneses tok iPad Pro 11" készülékhez, szürke

A funkcionális Baseus mágneses tok hatékonyan védi iPadjét. A tok megvédi a tabletet a sérülésektől, karcolásoktól vagy szennyeződésektől. A kihajtható tok állványként használható. Sőt, az ébredés és a berendezés alvó üzembe helyezése funkció megtakarítja az akkumulátort. Ezenkívül a toknak különleges helye van egy ceruzának, hogy vezeték nélkül töltse fel. Az ultrakönnyű tok tökéletesen illeszkedik az iPadhez, így megbízhatóan védi az elejét, hátulját és sarkait.

A tok praktikus funkcióval rendelkezik, hogy a készüléket aludjon és felébressze. Amikor bezárja a tok fedelét, a tablet azonnal kikapcsol, viszont, amikor kinyitja, automatikusan elindul. Ez a hasznos funkció megtakarítja az akkumulátort. A tok garantálja a készülék teljes védelmét az ütésektől, karcolásoktól vagy ütésektől minden oldalról. Sőt, a tok kialakítása megvédi a berendezés hátsó kameráját is, a speciálisan kialakított kiálló éleknek köszönhetően. Teljesen ellenáll a szakadásnak, a sárgulásnak vagy az ujjlenyomatoknak.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: Safattach mágneses tok iPad Pro 11"
  • Anyagok: TPU, PU
  • Kompatibilitás:  iPad Pro 11" (2018,2020,2021); iPad Air 4 gen 10.9'' 2020, iPad Air 5 gen 10.9'' 2022
  • Szín: sötét szürke - fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.