Baseus Simple Wisdom Micro USB adat/töltőkábel 2,1A 1,5m (2db/cs.) - Fehér

Árukereső.hu

2.190 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: TZCAMZJ-02

Baseus Simple Wisdom Micro USB adat/töltőkábel 2,1A 1,5m (2db/cs.)


A készlet tartalma két darab mikro USB adat/töltőkábel. Tökéletesek a mobil eszközök - okostelefonok, táblagépek - töltésére.

Gyors és biztonságos töltés - A 2,1 A áram és a vastag magból készült kábel garantálja a gyors és stabil töltést egyszerre.

Intelligens chip - A termék intelligens irányítási rendszerrel rendelkezik, amely az optimális feszültséget az adott berendezéshez igazítja. A töltött eszköz a lehető legrövidebb idő alatt pontosan annyi áramot fog kapni, amennyire szüksége van, az akkumulátor károsodásának veszélye nélkül.

Töltés és adatátvitel egyszerre - Töltés fájlok átvitele közben.

Megerősített csatlakozás - Bármely kábel legkritikusabb pontja a kábel és a fej közötti kapcsolat. Ezt tovább erősítették a repedések elkerülése érdekében. Egy apró változtatás, amely jelentősen meghosszabbította a termék élettartamát.

Rendkívüli tartósság - A kábel kiváló minőségű, környezetbarát TPE-ből készült, mely rendkívül rugalmas és ellenáll a magas hőmérsékletnek, hajlításnak.

Praktikus tépőzár - A mellékelt tépőzárnak köszönhetően a kábel tárolása és szállítása nem jelent problémát, nincs összebogózódás.


Jellemzők:

  • Márka: Baseus
  • Kábel fej: USB, micro USB
  • Anyaga: PVC + TPE
  • Hossza: 1,5 m
  • Működési áram: 2,1 A.
  • Funkciók: töltés / adatátvitel
  • Kompatibilitás: micro USB porttal rendelkező eszközök
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.