Baseus Zinc mágneses adat -és gyorstöltő kábel Type-C/Lightning PD 20W 1m -Fekete

Árukereső.hu

3.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CATLXC-01

Baseus Zinc mágneses adat -és töltőkábel Type-C/Lightning PD 20W 1m -Fekete


Ez a Baseus Zinc kábel a klasszikus kábelek modern és kényelmes alternatívája. Mágneses csatlakozója garantálja a stabil töltést és a folyamatos adatátvitelt. Tökéletes azokhoz az eszközökhöz, amelyek akár 20 W energiát is igényelnek. Az alkalmazott technológiának köszönhetően garantálja a Lightning bemenettel és a Power Delivery technológiával ellátott telefonok gyors és biztonságos töltését.


Kényelem és porvédelem - A kábel mágneses végének köszönhetően nincs szükség a csatlakozó folyamatos kihúzására. Ennek köszönhetően a mágneses fej porvédő funkciót is ellát készülékünkben.


Tökéletes csatlakozás - Erős mágnes köti össze a kábelt a fejjel. A csatlakozás egyszerű és problémamentes.


Beépített mikrochip - Beépített mikrochip felel a stabil töltésért. Ez vezérli az áramlást töltés közben, valamint védi a készüléket, hogy ne sérüljön meg, például túlterhelés alatt.


Vastag mag, hatékonyabb töltés - A kábelmag kiváló minőségű oxigénmentes rézből készült, mely garantálja a gyors töltést és a stabil áramlást.


Szövettel megerősítve - A szövet megakadályozza a kábel összekuszálódását és védi a mechanikai sérülésektől.


Beépített LED - A beépített LED azt jelzi, hogy az akkumulátor töltődik, valamint sötétben is könnyen megtalálhatja a kábelt.


Gyors adatátvitel - A kábel az USB 2.0 szabvány szerint készült, és lehetővé teszi fájlok átvitelét akár 480 Mbps sebességgel.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.