• Baseus Live Stream tartó állvány LED fénygyűrűvel 10"-os telefonhoz

Baseus Live Stream tartó állvány LED fénygyűrűvel 10"-os telefonhoz

Árukereső.hu

8.990 Ft

9.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CRZB10-A01

Baseus Live Stream tartó állvány LED fénygyűrűvel 10"-os telefonhoz 

Az állvány tartós és szilárd anyagokból készült, valamint LED világítással lett ellátva, így tökéletes segítség portrék, termékfotók készítéséhez, valamint kiváló segítség smink készítésekor is. A fény teljes egészében biztonságos a szemnek. A gyűrű 10 és 12 hüvelyk közötti készülékekhez való, és három hőmérsékleti árnyalat közül választhat.


A kiváló minőségű, természetes fénynek köszönhetően a fénygyűrű úgy világítja meg arcát, hogy megváltoztatná a kontúrt. A kerek forma lehetővé teszi a fény egyenletes eloszlását. Használhatja a terméket otthon és a szabadban egyaránt.


Az állvány kitűnő választás kezdő fotósnak, vagy olyan személynek, aki vlogokat, oktatóanyagokat vagy TikTok videókat rögzít. Három különböző hőmérsékleti színárnyalat közül választhat a megfelelő fényfelvételek beállításához. Az erős, hideg fény elősegíti a sminkelést, a ruhák és egyéb tárgyak bemutatását, a meleg fény ideális a főzési útmutatókhoz, mert vonzóbbá és ízletesebbé teszi az ételt. Az árnyalatok keveréke természetes színt eredményez.


Előnye még a terméknek, hogy összeszerelése egyszerű és gyors. Csak csatlakoztassa az állvány két fő részét, ügyelve arra, hogy hol van a menet, majd forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba. Az univerzális telefontartó szilikon műanyagból készült, amely megvédi az okostelefont a sérülésektől, a kopástól és a kieséstől. Használat után könnyen összecsukható úgy, hogy ne foglaljon sok helyet.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.