Baseus Digitál LED kijelzős vezeték nélküli wireless gyorstöltő - Fekete

Árukereső.hu
Raktáron Szállítás: 24-48 órán belül

6.590 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: WXSX-01

A Baseus Digital ledkijelzős vezetéknélküli töltőjét a legmagasabb minőség jellemzi 

Baseus Digital LED Display vezeték nélküli qi töltő, gyorstöltő. Támogatja a 10W gyortöltést. Töltéskor tokot is használhatunk, ami maximum 8mm vastag lehet. A töltő biztonságilag tökéletes. A fém kulcsokat, és egyéb véletlenül rákerülő fém eszközöket felismerve nem indítja el a töltést. A töltő véd túláram, túlterhelés, túlmelegedés, túlfeszültség, rövidzárlat, elektromágneses mező stb. ellen. A beépített kijelzőn láthatjuk, milyen W erősséggel történik a töltés.


A Baseus Digital Led QI töltő kiváló minőségű műanyagból készült, amelyek megakadályozzák a karcolódásokat. A ház teljesen matt ami érdekes designt ad a készüléknek. Az alján négy szilikon párna van, amelyek megakadályozzák, hogy a töltő elmozduljon, ezzel biztosítja a készülék biztonságát a töltés során.


Beépített érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja az optimális hőmérsékletet. Ha a tartozék túlságosan felforrósodik, a megfelelő védelem automatikusan aktiválódik így óvva meg a töltött okostelefon állapotát. Többféle védelemmel lett ellátva a töltő: többek között a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen, a maximális védelem érdekében. Az intelligens rendszer felismeri a nem kívánt tárgyakat, és automatikusan kikapcsolja a töltőt, ezáltal elkerülve a sérüléseket.


Jellemzők:

  • A kerek LED-es kijelző tájékoztat a töltésről és a leadott áram erősségéről. 
  • A töltő 5V = 2A - 9V = 1.67A kimenőárammal rendelkezik, 8 mm-es töltési távolsággal.
  • Kimenet: 5W/10W(max).
  • Kompatibilis minden olyan készülékkel amely bármilyen formában támogatja Qi vezeték nélküli töltést. Külső adapterrel is használható!
  • Az iPhone 12 modellekkel  a vezeték nélküli töltő nem kompatibilis
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.