Baseus Bowie M2 TWS fülhallgató, fehér

Árukereső.hu

20.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: NGTW140002

Baseus Bowie M2 TWS fülhallgató, fehér

Merüljön el a zene világában ezzel a Baseus fejhallgatóval. Az M2 aktív zajszűrést alkalmaz, hatékonyan kiküszöbölve a külső zajt -42 dB-ig. Sőt, a 10 mm-es meghajtóknak köszönhetően csúcsminőségű hangzást biztosítanak. Egyszerre 2 eszközhöz is csatlakoztathatja őket. Támogatják a Bluetooth 5.2-es verzióját, és az alacsony késleltetés fokozza a dinamikus játékmenetet. A fejhallgató Bluetooth 5.2-vel van felszerelve, így a jelátvitel gyors és stabil. Nem kell aggódnia a csatlakozási problémák miatt. Sőt, egyszerre 2 eszközhöz is csatlakoztathatod őket a még nagyobb szabadság érdekében.

A fejhallgató működési ideje egy töltéssel körülbelül 5 óra. Ráadásul a töltőtok ezt az időt 30 órára növeli. Sőt, 10 perc töltés után az M2 akár 2 órát is működhet. Másrészt csak egy órába telik, mire teljesen feltöltődnek. A mellékelt USB-C kábel segít felkészíteni őket a további használatra. Beszéljen telefonon még a városi dzsungel kellős közepén is. A fejhallgató ENC funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szabadon beszélgessen a telefonon. Hívjon a metrón, a vasútállomáson vagy a repülőtéren, és ne aggódjon a háttérzaj miatt.

A Bowie M2-ek 3 működési módot kínálnak, így a teljesítményüket az igényeinek megfelelően testreszabhatja. Válassza az ANC zajszűrő módot, hogy kiküszöbölje a környezeti zajt, és a hallgatott podcastra összpontosítson. Ha kapcsolatban szeretne maradni a környezetével, kapcsolja be az átlátszósági módot. Vagy használja a normál módot, ami nagyszerű például a könyvtárban vagy az otthoni irodában. Kifejezetten az e-sport szerelmesei számára a fejhallgató alacsony, 0,038 másodperces késleltetéssel van felszerelve. Ez dinamikusabb játékmenetet, valamint szinkronizált videót és hangot tesz lehetővé.

Párosítsa az alkalmazást az M2-vel, hogy hozzáférjen a praktikus funkciókhoz. Az alkalmazással kiválaszthatja a működési módot, és beállíthatja a külső zajcsökkentés szintjét egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Használhatja a hangszínszabályzót és megkeresheti a fejhallgatót, ha elfelejtette, hová tette. A Baseus fejhallgató kezelése egyszerű és kényelmes. Az első párosításkor a Bowie M2 automatikusan csatlakozik az eszközhöz, amikor kinyitja a töltőtokot. Sőt, a beépített közelségérzékelőnek köszönhetően a lejátszás leáll, ha eltávolítja a fejhallgatót, és folytatódik, ha visszahelyezi. Mindegyik fejhallgató rendelkezik érintőpaddal, amellyel például fogadhat egy bejövő hívást, indíthat hangasszisztenst. Az M2-ek a Google Asszisztenssel és a Sirivel működnek.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a fülhallgató, headset termékektől elállást, más termékre való cserét higiéniai okokból  nem tudjuk biztosítani!

Specifikáció:

 • Gyártó: Baseus.
 • Modell: Bowie M2 TWS fülhallgató
 • Szín: fehér
 • Converter: 10 mm
 • Audio kodekek: AAC, SBC
 • Bluetooth verzió 5.2
 • Zajcsökkentés: ENC, ANC
 • Látencia szint: 0,038 s
 • Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20 000 Hz
 • Impedancia 20
 • Akkumulátor-kapacitás: 40mAh (fejhallgató), 400mAh (töltőtok)
 • Töltési idő: kb. egy óra
 • Munkaidő: 5 óra (fejhallgató), 25 (töltőtok)
 • Bemenet USB-C
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.