Baseus Encok H06 vezetékes fülhallgató/headset - Fekete

Árukereső.hu

3.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: NGH06-01

Kivételesen kényelemes kivitel az Encok H06 fülhallgató-headset

A Baseus Encok H 06 egy igazi minimalista eleganciával rendelkező fülhallgató. Minden olyan eszközhöz csatlakoztatható, amely rendelkezik 3.5 mm-es Jack aljzattal, illetve a hangerőszabályzó gombok Android és iOS rendszereken is kiválóan működnek. Kapható még piros és ezüst színben is.

A dugók ergonómikus kialakítása pontosan tükrözi a fül geometriáját,így a fülhallgató jobban illeszkedik és néhány órás használat után is teljes mértékben élvezheti kedvenc zenéit. 


A kiváló minőségű anyagok garantálják a tiszta és kiegyensúlyozott hangzást.


A fülhallgató kialakítása hatékonyan csökkenti a különféle környezeti zajokat , amelyek zavarhatják beszélgetéseit vagy kedvenc dalai hallgatását.


A kábelen található mikrofonnal ellátott távirányító lehetővé teszi a hívások azonnali fogadását / elutasítását és a zenelejátszó vezérlését anélkül, hogy ki kellene húznia a telefont a zsebéből.


A kábel nagy része az anyagfonatban van, ami nem csak erősíti, hanem korlátozza a fülhallgató kábel összegabalyodását . 


Az aranyozott 3,5 mm-es jack dugó ellenáll a kopásnak és az oxidációnak, így biztosítva a tökéletes hangzást hosszú, hosszú ideig.


Jellemzők:

  • Anyag: alumínium + ABS + TPE
  • Fejhallgató frekvencia-válasz: 20 - 20 000 Hz
  • Impedancia: 32 Ohm
  • Kábel hossza: 1,2 méter
  • Csatlakozó: 3,5 mm-es csatlakozó
  • Súly: 14 gramm


Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy a fülhallgató, headset termékektől elállást, más termékre való cserét higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani!


Köszönjük megértésüket.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.