Baseus 0.3mm-es kijelzővédő üvegfólia edzett üveg iPhone 13/13 Pro készülékhez (2 db)

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

3.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGBL020102

Baseus 0.3mm-es kijelzővédő üvegfólia edzett üveg iPhone 13/13 Pro készülékhez (2 db)

A Baseus márkájú edzett üveg ellenáll a sérüléseknek és megvédi a karcolásoktól. Rendkívül vékony és keret nélkül, így nem zavarja az okostelefon használatát, és tiszta, éles képet garantál. A készlet 2 edzett üveget és szerszámot tartalmaz, amelyek sokkal könnyebbé teszik a telepítést. Az üveg tökéletesen illeszkedik a képernyő fölé, és megvédi a portól. Csak 0,3 mm vastag, ami biztosítja az azonnali reagálást az érintésre. Továbbra is élvezheti a kiváló 4K HD videóminőséget és a ragyogó színvisszaadást. Lekerekített élekkel és keret nélküli kialakítással az üveg még jobban illeszkedik a telefonjához, és nem tapad le vagy húzódik le.

Ügyeljen arra, hogy megvédje okostelefon képernyőjét a sérülésektől. Baseus márkájú edzett üveg több rétegből áll, így rendkívül tartós és ellenáll az ütéseknek vagy karcolásoknak. Most még akkor is, ha a telefon leesik, vagy a zsebébe helyezi a kulcsaival, nem kell aggódnia a biztonsága miatt. A speciális hidrofób bevonat azt jelenti, hogy az ujjlenyomatok nem lesznek túl láthatóak rajta. Ellenáll a verejtéknek és a zsírnak is. Könnyen tisztíthatja, ha szükséges. Mindez azt jelenti, hogy a tartozék tökéletes állapotban tartása nem okoz problémát. Az üveg nem zavarja az arcfelismerést, és kék fényszűrővel van felszerelve a szem védelme érdekében.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Név: kijelzővédő üvegfólia
  • Anyag: edzett üveg
  • Folyamat: CNC
  • Szín: Átlátszó
  • Kompatibilitás: iPhone 13/13 Pro
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Készlet: 2 db.
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.