Baseus Cluster HDMI elosztó (fekete)

Árukereső.hu

5.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: B01331105111-00

Baseus Cluster HDMI elosztó (fekete)

Kényelmesen jeleníthet meg videót választott eszközéről monitoron vagy nagy TV-n. A Baseus HDMI adapter nagy 4K felbontást és akár 40 méteres átviteli hatótávolságot biztosít. Intelligensen felismeri a jelforrást. Segítségével például két berendezést csatlakoztathat egy képernyőhöz és szabadon válthat közöttük. Az adaptert könnyű, kompakt kialakítása jellemzi, így mindig kéznél lehet. Tartós, égésgátló PC és ABS műanyagokat használtak felépítéséhez, így nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek. Ezenkívül a készülék nem igényel további áramforrást - csak csatlakoztassa a megfelelő porthoz.

A termék kompatibilis a legtöbb népszerű készülékkel. Segítségével képeket jeleníthet meg játékkonzolról (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Nintendo Switch), számítógépről vagy laptopról monitoron, tévén vagy kivetítőn. A maximális átviteli hatótáv 40 m - ne féljen késésektől vagy egyéb jelátviteli problémáktól! 2 csatlakozási mód áll rendelkezésre. 2 IN 1 OUT módban két eszközt csatlakoztathat egy képernyőhöz, például egy monitort. Ebben a helyzetben az elsőként csatlakoztatott berendezés képe jelenik meg. Az 1 IN 2 OUT mód lehetővé teszi egy eszköz csatlakoztatását két képernyőhöz. Az adapter állapotáról a beépített jelzőfény értesíti. Megjegyzés: 1 IN 2 OUT módban csak egy képernyő képes megjeleníteni a csatlakoztatott eszköz képét.

Ne hagyja, hogy egyetlen részlet elkerülje magát. Az adapter lehetővé teszi 4K felbontású kép megjelenítését 60 Hz-es frissítési gyakoriság mellett. Ezzel éles színeket és gazdag részleteket élvezhet. Most a saját szobájában úgy érzi majd magát, mint egy moziteremben! Csatlakoztasson két eszközt a monitorhoz, és kényelmesen váltson közöttük – csak nyomja meg a gombot! Játsszon kedvenc játékával a konzolon, és ha szükséges, vetítse ki a képet a laptopjáról a képernyőre, és végezzen javításokat a munkára készülő prezentációban. Az adapter intelligensen képes észlelni a jelforrást is – nem kell időt vesztegetnie a bonyolult konfigurációval.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: Air Joy sorozat Cluster HDMI Switch - B01331105111-00
  • Felbontás: 4K / 60 Hz (max.)
  • HDMI2.0 verzió
  • Üzemmódok: 2 IN 1 OUT (2 bemenet, 1 kimenet) // 2 OUT / 1 IN (2 kimenet, egy bemenet)
  • Anyag: PC, ABS
  • Méretek: 56 x 52 x 15 mm
  • Szín: fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.