Baseus Compact hálózati töltő USB Type-C / USB-A 20W 3A QC3.0 - Fekete

Árukereső.hu

8.900 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CCXJ-B01

A töltő segítségével a szokásosnál akár 3 -szor gyorsabban töltheti fel készülékeit. A töltő támogatja a gyors töltési protokollokat, például a PD 3.0 és a QC 3.0 protokollt. Akár 20W -os töltéssel is képes tölteni.
Az USB-A és USB-C portok lehetővé teszik 2 eszköz egyidejű töltését. A töltő nemcsak a legtöbb okostelefont és táblagépet képes táplálni, hanem tápegységeket, vezeték nélküli lejátszókat, lámpákat és kézi ventilátorokat is.
A töltő intelligens chip-el van ellátva, amely felismeri az iOS és Android eszközöket, hogy automatikusan beállítsa az optimális intenzitást, így védve a csatlakoztatott eszközöket a túltöltéstől. A tartozék többek között túlmelegedés, rövidzárlat, túláram és túlfeszültség ellen is védett.
A töltőház kiváló minőségű PC-anyagból készült, amely magas hőállósággal rendelkezik. Ennek köszönhetően a termék rendkívül tartós és kiváló hőeloszlás is jellemzi. Ez lehetővé teszi a megfelelő üzemi hőmérséklet állandó fenntartását. Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően könnyedén elfér és bárhová magával viheti, ahol szüksége van rá.

Bemenet: AC 100-240 V ~, 50/60 Hz, 0,8A max.
USB-C kimenet: 5V - 3A, 9V - 2,22A, 12V - 1,67A (20W)
USB-A kimenet: 5V - 3A, 9V - 2A, 12V - 1,5A (18W)
USB-C + USB-A kimenet : 5V - 3A (15W)
Méretek: 82 x 40 x 28 mm
Súly: 53 g

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.