Baseus edzett üveg kijelzővédő üvegfólia 0.3mm iPhone 12 Pro Max - 2db

Árukereső.hu

2.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGAPIPH67N-LS02

Baseus edzett üveg kijelzővédő üvegfólia 0.3mm iPhone 12 Pro Max - 2db

A Baseus edzett üvegét csak 0,3 mm vastagsággal különbözteti meg, és rendkívül tartós. A Baseus edzett üveg megbízhatóan védi az iPhone képernyőjét. Ellenáll az ütéseknek és karcolásoknak. Többé nem kell aggódnia, ha a telefon leesik, vagy véletlenül a zsebébe teszi a kulcsokkal! Ami fontos, minden terméket szigorúan teszteltek annak magas színvonalának megerősítése érdekében. A tartozék kifejezetten az iPhone 12 Pro Max készülékhez készült. Az üveg tökéletesen illeszkedik az okostelefon képernyőjéhez, élei lekerekítettek és nem tűnnek ki. Ezenkívül a beépített fedél védi a mikrofont és a hangszórókat a portól. A tartozék semmilyen módon nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét, és a keret nélküli kialakítás széles látómezőt biztosít.

A készletben talál egy könnyen használható eszközt, amely segít a tartozék telepítésében. Ne aggódjon, ha görbén ragasztja, vagy légbuborékokat lát alatta! Az üveg speciális bevonattal is rendelkezik, amely megvédi az ujjlenyomatoktól és megkönnyíti a tisztítást. A tartozék szemvédelmet is biztosít - még hosszabb használat esetén is. Ha fel van szerelve, problémamentesen használhatja az arcazonosító funkciót is. Szerezzen bizalmat abban, hogy egyetlen nem kívánt személy sem gyanítja, hogy mit csinál a telefonján. A színezett szűrővel ellátott edzett üveg csak 28°-os szögben teszi láthatóvá az okostelefon képernyőjén megjelenő képet. Miközben mindent tökéletesen látni fogsz, a melletted lévő emberek csak sötét kijelzőt látnak!

Dobozban: 2 db. edzett üveg / Képernyő tisztító csomag / Szerelési eszköz


Specifikáció:

  • Gyártó: Baseus
  • Modell: edzett üveg kijelzővédő üvegfólia
  • Anyag: edzett üveg
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Szín: átlátszó
  • Kompatibilitás: iPhone 12 Pro Max készülékekhez
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.