Baseus GaN5 Pro Gyorstöltő, hálózati töltő, 2xUSB-C + USB, 140W (fekete)

Árukereső.hu

34.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CCGP100201

Baseus GaN5 Pro Gyorstöltő, hálózati töltő, 2xUSB-C + USB, 140W (fekete)

Töltsön egyszerre 3 eszközt gyorsan és biztonságosan. A Baseus töltőt 2 USB-C porttal és egy USB porttal látták el, emellett a PD/QC/PPS gyorstöltési protokollokkal is működik. A modern megoldások alkalmazása lehetővé teszi a készülék energiájának megújítását a sérülés veszélye nélkül, könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően pedig könnyen tárolható. Sőt, a dobozban található egy USB-C-USB-C kábel is. A töltő támogatja az olyan gyorstöltési protokollokat, mint a PD/QC/PPS, aminek köszönhetően lehetővé teszi a készülék energiájának gyors megújítását. Ennek eredményeként körülbelül 30 perc alatt tölti fel a MacBook Pro 16"-ot, a Huawei Mate 40 Pro-t pedig 54%-ra. Sőt, a mellékelt kábel támogatja a PD3.1-et a 240 W-os gyorstöltéshez.

Használja kényelmesen és biztonságosan a töltőt. A termék BPSII töltési technológiát kínál, amely a csatlakoztatott eszközhöz igazítja az áramellátást. Másrészt a BCT rendszer védi a terméket a túlmelegedéstől, a Trickle Charging pedig lehetővé teszi a készülék éjszakai biztonságos töltését. A töltő túlfeszültség, túláram, rövidzárlat stb. elleni védelemmel is rendelkezik. A gyártó számos eszközt felvett a kompatibilitási listára, köztük az Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, Huawei márkájú laptopokat, táblagépeket és okostelefonokat. Sőt, a töltővel olyan eszközöket is megújíthat, mint a power bankok, lámpák vagy asztali ventilátorok. Ezenkívül a termék 110-240 V feszültséggel működik, így bárhol is van, használhatja.

A gallium-nitrid használata lehetővé teszi a kompatibilis eszközök háromszor gyorsabb töltését, túlmelegedés veszélye nélkül. Ráadásul kompakt kialakítása jellemzi – 25%-kal kisebb, mint az Apple 140 W-os töltője. Ezen kívül a terméket kék színű jelzővel látták el, amely az állapotáról tájékoztat, a masszív konstrukció pedig tartósságot és kopásállóságot biztosít.

Doboz tartalma: Töltő / USB-C – USB-C kábel

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: GaN5 Pro Gyorstöltő, hálózati töltő
  • Teljesítmény: 140W
  • Áram: 5A
  • Anyaga: PC (töltő), TPE (kábel)
  • Bemeneti/kimeneti port: 2x USB-C (Type-C) / USB
  • Súly: 304 g
  • Szín: fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.