Baseus GaN5 Pro USB-C + USB hálózati töltő, 100W + 1m USB-C kábel (fehér)

Árukereső.hu

25.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CCGP090202

Baseus GaN5 Pro USB-C + USB hálózati töltő, 100W + 1m USB-C kábel (fehér)

A lenyűgöző, 100 W-os teljesítményű CCGP090202 modell a forradalmi GaN technológiával készült. A szabványos váltakozó áramú töltőkkel ellentétben gallium-nitridből, nem szilíciumból készült alkatrészei vannak. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabb, ugyanakkor kisebb és sokkal energiatakarékosabb is, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező klasszikus modellek. USB és USB-C porttal is fel van szerelve. Támogatják a Quick Charge 4.0 / 3.0, a Power Delivery 3.0 gyorstöltési protokollokat. Így a berendezés pillanatok alatt újratöltődik.

Nagyon gyorsan feltöltheti berendezéseit – a 100 W összteljesítményű Baseus töltő USB és USB-C aljzatokkal van felszerelve. Ezzel a töltővel bármilyen készüléket tölthet – egy modern technológiai megoldásokon alapuló intelligens rendszer automatikusan kiválasztja az aktuális paramétereket a csatlakoztatott készülék igényei szerint. Modern chippel rendelkezik, amely védi a túlmelegedést. Ezenkívül a töltő háza tűzálló anyagból készült. Ezért a rövidzárlat, a feltöltött berendezés károsodásának vagy a tűz keletkezésének kockázata a minimálisra csökken. Mindig legyen nálad – a Baseus fali töltőt kis méretek jellemzik. Így könnyedén szállíthatja bárhová, például a zsebébe rejtheti.

Tökéletes USB Type C (100W) csatlakozóval rendelkező laptopok töltésére. Két készülék egyidejű töltésére van lehetőség. A felhasználónak nem kell aggódnia rövidzárlatok vagy túlfeszültségek miatt. A BPS (baseus power split) technológia lehetővé teszi a kimeneti áram intelligens megosztását több eszköz működtetése esetén. A Baseus GaN töltő használatának kényelmének javítása érdekében a gyártó 6 védelmet alkalmazott, beleértve a túlmelegedést, a túlfeszültséget, a magas feszültséget, a túlterhelést, a túlzott energiafogyasztást és az elektrosztatikát.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: GAN5 Pro gyorstöltő
  • Bemeneti áram: AC 100-240V 50 / 60Hz 2,5A max
  • Kimeneti áram: Type-C1: 5V / 3A 9V / 3A 12V / 3A 15V / 3A 20V / 5A Max USB: 5V / 3A 9V / 3A 12V / 3A 20V / 3A Max
  • USB-C + USB kimeneti teljesítmény: 65W + 30W
  • Gyorstöltés: Quick Charge 4.0 / 3.0, Power Delivery 3.0
  • Súly: 229 g
  • Szín: fehér
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.