Baseus 3-tengelyes okostelefon kézi Gimbal stabilizátor fényképekhez és videók rögzítéséhez iOS Android kompatibilis

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

41.900 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SUYT-D0G
A Baseus gimbal lehetővé teszi professzionális felvételek készítését különböző perspektívákból. Az automatikus mozgáskövetés biztosítja a tiszta képet és a tartós akkumulátor lehetővé teszi a korlátozások nélküli rögzítést.
A Gimbal professzionális felvételeket és fényképeket garantál elmosódás nélkül. Az arckövetés lehetővé teszi, hogy tiszta fényképeket készítsen útközben, és a két felvételi mód garantálja az érdekes felvételeket.
A Gimbal lehetővé teszi, hogy függőlegesen és vízszintesen is rögzítsen és készítsen fényképeket. A fekvő tájolású felvétel megkönnyíti a tájkép vagy az emberek nagyobb csoportjának rögzítését. A függőleges rögzítés azonban jól jön, ha élő adást ad. A stabilizátor segítségével panorámaképeket is készíthet, time lapse módban, stb.
A Gimbalt azon az alkalmazáson keresztül vezérelheti, amellyel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozni fog. Az alkalmazásnak köszönhetően olyan funkciókhoz fér hozzá, mint például egy üzemmód vagy szűrő beállítása. Az alkalmazás kompatibilis az Android 6.0 vagy újabb verziójával vagy az Apple 10.0 vagy újabb verzióval.
A Gimbal 3 tengelyes motorral és fém karokkal rendelkezik, ami pozitívan befolyásolja a kardántengely stabilitását, és lehetővé teszi kiváló minőségű élő videók rögzítését. A 4500 mAh -s akkumulátor lehetővé teszi akár 12 óra rögzítését. A stabilizátor gombokkal is rendelkezik, amelyekkel beállíthatja a távolságot, fényképet készíthet stb. A termék súlya kevesebb, mint 330 g, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. A kompakt méret és az összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye.
Csatlakozó típusa: USB Type C
Méret (összecsukva): 140x115x64 mm
Méret (kihajtva): 263x129x46 mm
Súly: 330 g
Frekvencia: 2.400GHz-2.4835GHz
Akkumulátor kapacitása: 4500 mAh
Töltési idő: 2,5 óra
Üzemidő: 12 óra
Rendeltetésszerű használat: Legfeljebb 92 mm szélességű és 300 g súlyú okostelefon
Használat: Baseus Control alkalmazás Androidra és iOS -re
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.