Baseus Golden Contactor Pro 2Usb autós töltő 40W - Sötét szürke

Árukereső.hu

4.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CCJD-A0G
GYORS TÖLTÉS
A Baseus autós töltője 4 gyorstöltési protokollt támogat. A Qualcomm Quick Charge 4.0 négyszer gyorsabban tölti fel az eszközt, mint egy normál töltő.
Ezenkívül a Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK visszafelé kompatibilitása garantálja a leggyorsabb töltési lehetőséget. A QC-kompatibilis telefonok között megtalálható a Xiaomi 10/9, a Huawei Fast Charge Protocol is.
A kompatibilis telefonok közé tartozik például a Huawei Mate 30 vagy a Honor Magic 2. A Huaweihez hasonlóan a Samsung is saját gyorstöltési protokollal rendelkezik.
A Samsung Adaptive Charge segítségével telefonja sokkal gyorsabban töltődik, mint egy hagyományos töltővel. A Samsung technológiája olyan modelleket tölt majd, mint az S20, S10, S9 stb.
A Power Delivery egy nagyfeszültségű töltési szabvány, amely gyorsan és biztonságosan tölti fel készülékét. A töltő támogatja a 20 W-os és a 18 W-os verziót.
A Power Delivery kompatibilis például az iPhone 12-vel. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy eszköze támogatja-e az említett gyorstöltési szabványokat, és megfelelő-e a kábele.
7 BIZTONSÁGI SZINT
A Baseus töltője számos biztonsági teszten átesett, és több tanúsítványt is szerzett, így gond nélkül használhatja. A vezérlő lapkakészlet minden eszközhöz hozzáigazítja az áramerősséget, és megvédi azokat a sérülésektől. A 7 védelmi fokozatnak köszönhetően készüléke és töltője egyaránt védett a túltöltés, a túlkisülés, a túlfeszültség, a túlmelegedés, a túláram, a rövidzárlat és az elektromágneses tér ellen.
Beépített biztonság
Nagyfeszültségű védelem
Túlfeszültség védelem
Túltöltés elleni védelem
Védelem az elektrosztatikus feszültség ellen
Rövidzárlat elleni védelem
Túlmelegedés elleni védelem
Tulajdonságok:
Bemenet: DC 12-24V
Anyaga: Alumínium + ABS + PC
Súly: 24,6 g
USB: 5V / 3A, 9V / 2A, 10V / 2A, 12V / 1,5A, 20W Max.
Teljes teljesítmény: 20W + 20W (40W Max)
Gyors töltés: Gyors töltés, Samsung adaptív gyors töltés, Huawei gyors töltő protokoll, Huawei SuperCharge protokoll
QC 3.0, QC 4.0
Power Delivery 18W / 20W
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.