Baseus kijelzővédő üvegfólia edzett üveg 0,3 mm iPhone SE 2 / iPhone SE 3

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

2.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGBL021502

Baseus kijelzővédő üvegfólia edzett üveg 0,3 mm iPhone SE 2 / iPhone SE 3

A Baseus edzett üveg biztosítja a kijelző ütésállóságát, karcolások és esések védelmét. Ugyanakkor semmilyen módon nem befolyásolja a képminőséget vagy a telefon használatának kényelmét. Vastagsága csak 0,3 mm. Az üveg felszerelését a mellékelt kiegészítők megkönnyítik. A tartozékot kivételes tartósság és rugalmasság jellemzi. Legfeljebb 160°-kal hajlíthatja, anélkül, hogy félne attól, hogy eltörik. Az edzett üveg hihetetlenül ellenáll a karcolásoknak, ütéseknek és eséseknek is - még az SGS tanúsítványt is megkapta, amely megerősíti tartósságát. Sőt, könnyű kiváló állapotban tartani. Ellenáll a pornak és az ujjlenyomatoknak, és esetleges tisztítása nem okoz problémát.

Az edzett üveg tökéletesen illeszkedik az iPhone SE 2 és SE 3 készülékekhez. Nincs fekete előlapja, így nem takarja el az okostelefon képernyőjét. Tökéletesen átengedi a fényt - ez nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét. Nagyon kellemes tapintású, és a speciális bevonatnak köszönhetően lehetővé teszi a telefon sima és kényelmes érintésvezérlését. Azt is lehetővé teszi, hogy problémamentesen használja az arcfelismerő funkciót. A készletben számos praktikus eszköz található, amelyeknek köszönhetően a tartozék telepítése még könnyebb lesz. Felejtsd el az egyenlőtlenségeket és a nehezen eltávolítható légbuborékokat - a Baseus segítségével könnyedén megvédheti a telefon képernyőjét a sérülésektől.

Doboz tartalma: 2 db. edzett üveg / szerelési eszköz / tisztító készlet

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: kijelzővédő üvegfólia
  • Anyag: edzett üveg
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Mennyiség: 2 db.
  • Szín: átlátszó
  • Prémium külső
  • Kompatibilitás: iPhone SE 2 / SE 3
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.