Baseus L54 USB-C - 3,5 mm-es audio adapter - Sötét szürke

Árukereső.hu

2.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CATL54-0G
Baseus L54 USB-C - 3,5 mm-es audio adapter
Az L54 USB-C / AUX 3,5 mm-es adapter - lehetővé teszi fejhallgató csatlakoztatását olyan okostelefonhoz, amely nem rendelkezik AUX bemenettel.
Az adapter beépített DAC átalakítóval rendelkezik. Ez páratlan hangminőséget jelent - támogatja mind a 16 bites (192 kHz), mind a fejlett 24 bites (48 kHz) formátumokat, így kedvenc dalait nagy felbontásban is hallgathatja.

Kis méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a telefonokhoz. Ezenkívül homokfúvási, oxidációs és lézervágási folyamatokon ment keresztül, amelyek nemcsak egyedi megjelenést adtak neki, hanem megnövelték annak tartósságát is. Az adapter biztonsági tesztek sorozatát teljesítette, és számos tanúsítványt kapott. Kiváló minőségű alkatrészekből áll. Világszínvonalú chipek, korszerű chipek, egyedi tervezés és szilárd kétrétegű bevonat biztosítja a megbízhatóságot és a biztonságot. Jellemzők:
Márka: Baseus
Modell: L54
Anyag: TPE
Kábel hossza: 9 cm
USB-C 3,5 mm-es audio jack
Kompakt méret, könnyen szállítható
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.