Baseus Metal Gleam 8 in1 Multifunkciónális USB-C HUB - USB-C PD 100W + HDMI 4K 30Hz + 3x USB 3.0 + RJ45 1Gbps + SD/MicroSD kártyaolvasó - Szürke

Árukereső.hu

19.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: CAHUB-CV0G

Az USB-C Power Delivery(PD) csatlakozónak köszönhetően feltöltheti eszközét, miközben az adapter csatlakoztatva van hozzá. Laptopja tartósan csatlakoztatható a tápegységhez, a telefon pedig töltheti az akkumulátort.
A HDMI-csatlakozó tiszta és részlet gazdag képet továbbít 4K minőségben, akár 30 Hz-es frissítési gyakorisággal. Asztali bővítő vagy tükör módban működik. Ez lehetővé teszi egy második monitor vagy projektor csatlakoztatását, és filmek nézését, játékokat vagy prezentációkat egy nagyobb képernyőn.
3 db USB 3.0 csatlakozó megoldja az eszköz elégtelen számú portjának problémáját, és akár 5 Gbps-os adatátvitelt tesz lehetővé. Segítségükkel további kiegészítőket használhat, például külső merevlemezeket, egereket, billentyűzeteket, nyomtatókat, USB-meghajtókat és még sok mást.
Ha stabil és gyors internetkapcsolatra van szüksége, az egyetlen lehetőség, ha kábellel csatlakozik a hálózathoz. Az adapter külső hálózati kártyaként működik, és hozzáférést biztosít egy 1 Gbps-os hálózati kapcsolathoz. Tökéletes eszköz kiváló minőségű filmek megtekintéséhez VOD-szolgáltatásokon, mint például a Netflix, az HBO GO vagy a Player.
Közvetlenül a HDMI port mellett két nyílás található az SD és a microSD memóriakártyák számára. Fontos, hogy a HUB lehetővé teszi ezek egyidejű olvasását. Más adapterek olyan olvasókkal rendelkeznek, amelyek egyszerre csak 1 kártyát támogatnak.
A laptopok és a hagyományos számítógépek csak néhány eszköz, amelyet ez az adapter támogat. Ugyanilyen egyszerűen csatlakoztathatja telefonját vagy táblagépét. Ez a HUB hatékony munkaállomássá alakítja mobileszközét, és lehetővé teszi, hogy úgy dolgozzon, mint egy valódi számítógépen. Csatlakoztasson egeret, billentyűzetet és külső meghajtót. És ha a telefon rendelkezik ezzel a funkcióval, akár monitort is csatlakoztathat.
Függetlenül attól, hogy milyen rendszeren dolgozik, a HUB a csatlakozás után azonnal működni fog vele. A Plug&Play mód garantálja, hogy nincs szükség további illesztő programokra. Azonnal készen áll és könnyen használható.
Az adaptert vezérlő teljes elektronika egy elegáns alumínium házban van elrejtve. A HUB remekül néz ki, és a megjelenése is azt sugallja, hogy egy professzionális csúcsminőségű berendezésről van szó.
Kis méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik más készülékekhez. Bárhol elfér és könnyedén magunkkal vihetjük
Az alumínium burkolat ellenáll a rozsdának és az elszíneződésnek. Az egész készülék átesett egy sor biztonsági teszten, a vezérlőrendszerek pedig gondosan kezelik az adat- és energiaáramlást.
Minden portot egyedi vezérlőrendszerek kezelnek. Felismerik a csatlakoztatott eszköz paramétereit, és igényeiknek megfelelően állítják be a tápellátást.

Az adapter megvédi őket többek között a rövidzárlattól, a túlmelegedéstől, a túltöltéstől és a teljes lemerüléstől.
Anyaga: Alumínium ötvözet

Csatlakozó: USB-C

PD port: 5V/9V/4,5V/20V 5A (max.)

4K HD: Támogatja a 4K @ 30 Hz HD kijelzőt

SD / TF port: Támogatja a 480 MB/s (max.)

RJ45 hálózati port: Támogatja az 1000 MB/s, 100 MB/s, 10 MB/s sebességet

USB 3.0: 5 GB / s (max.) támogatás, visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val

Támogatott rendszerek: Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP / 7/8/10, Linux, Vista

Készenléti intenzitás: akár 400 mA

Feszültség: 5-20V

Kompatibilis eszközök: USB-C-vel ellátott notebookok, Apple MacBook Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple MacBook Air 2018/2019/2020 stb.

Súly: 86,5 g

Méret: 131,5x44,5x16,5mm

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.