Baseus QuickGo telefontartó kerékpárhoz (fekete)

Árukereső.hu

4.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: C40561500113-00

Baseus QuickGo telefontartó kerékpárhoz (fekete)

Hosszabb útvonalakhoz navigációra van szüksége? Használja a Baseus kerékpártartót, hogy úgy helyezze el telefonját, ahogyan szüksége van rá! Nagyon stabil, így nem kell attól tartania, hogy véletlenül leejti a telefont. Ráadásul remek kompatibilitást mutat, mivel különféle típusú okostelefonokhoz alkalmas. A Baseus kerékpártartó nem csak stabil tartást, hanem kivételes kényelmet is biztosít. Megnövelt stabilitás érhető el a továbbfejlesztett hátsó bilincsnek köszönhetően, amely kiküszöböli az ingadozást és a remegést. A visszahúzható szorítókarok nemcsak biztonságosak, hanem könnyen kezelhetők is. Ezenkívül egy speciális kapcsoló garantálja a bilincsek rögzítését meghúzáskor, így extra biztosítékot ad arra, hogy okostelefonja még göröngyös úton sem esik le. Sőt, a csúszásmentes szilikon párnák növelik az okostelefon fogást. Mindössze három egyszerű lépésben telepítheti az egészet, így ez a tartó rendkívül praktikus és kényelmes használatot tesz lehetővé.

A kerékpártartót sokoldalúságra és testreszabásra tervezték. A 360°-os elforgatással a telefont függőlegesen és vízszintesen is elhelyezheti a tökéletes látószög érdekében minden helyzetben. Széleskörű kompatibilitása alkalmassá teszi az 5,7" és 7,2" közötti átmérőjű telefonokhoz. Sőt, a tartó sokoldalúsága révén nem csak kerékpárra, hanem motorra, robogóra vagy akár babakocsira is felszerelhető, így rendkívül praktikus megoldás a különféle közlekedési eszközökhöz.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: QuickGo telefontartó kerékpárhoz
  • Anyaga: ABS, TPU
  • Súly: 200 g
  • Méretek: 92 × 140 mm
  • Szín: fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.