Baseus Smart Eye összecsukható, újratölthető asztali lámpa - Sötét szürke

Árukereső.hu

15.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: DGZG-0G
A Baseus Smart Eye lámpája automatikus fényerőszabályzó funkcióval rendelkezik. A praktikus kialakításnak köszönhetően a lámpa nagyobb teret világít meg, a meleg szín pedig kellemes a szemnek.
A lámpa intelligens chipekkel rendelkezik, ami automatikusan beállítja a szükséges fénymennyiséget. Ha túl kevés a fény a szobában, akkor növeli a fényerőt a kényelmes munka érdekében. Ha viszont jól megvilágított helyiségben tartózkodik, a lámpa csökkenti a fény mennyiségét. Ezen kívül a lámpa az előzőleg beállított üzemmódban világít.
A lámpa téglalap alakban terjeszti a fényt, aminek köszönhetően csak az íróasztalát világítja meg. A lámpa színe a nappali fényre emlékeztet, és nem okoz kellemetlenséget a szemnek, így kényelmesen olvashatod vele kedvenc könyvedet. Sőt, a DGZG-02 is elkíséri Önt rajzolás közben. A kibocsátott fény színe kifejezőbbé teszi a rajzok színeit. A lámpa 180°-os elforgatási funkcióval is rendelkezik, így a szögét az igényeinek megfelelően állíthatja be.
A lámpatalp kicsi, így nem foglal sok helyet az íróasztalon, minimalista kialakításának köszönhetően pedig a modern belső terek egyedi dísze lesz. A lámpa elhelyezhető hálószobába, irodájába stb.. A DGZG-02 összecsukható szerkezetű, így könnyedén elfér akár egy bőröndben is, így utazására is magával viheti. A lámpa vezeték nélküli, így bárhol használhatja.
Színhőmérséklet tartománya 3000K-tól 6000K-ig terjed, így a színét igény szerint állíthatja. A lámpa színhőmérsékletének beállításához nem kell mást tennie, mint egy pontot lenyomva tartani a lámpa érintőpaneljén.
A készülék működési ideje kb 13 óra, ha kevés fényt használunk, ha viszont nagyon fényes üzemmódban használjuk, akkor az üzemidő 3 óra. A lámpát a készletben található USB-C kábel segítségével tudod tölteni.
A lámpában 32 LED gyöngy található, amelyek egyenletesen osztják el a fényt. Az alján egy érintőpanel található, amellyel szabályozhatjuk a készülék színhőmérsékletét. A masszív, csúszásmentes talp garantálja a stabilitást, az alumínium bevonat pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpának.
Anyaga: ABS + PC + alumínium ötvözet
Bemeneti feszültség: DC 5V
Névleges teljesítmény: 5W (max.)
LED gyöngyök száma: 32 darab
Színvisszaadási index: Ra ≥95
Akkumulátor-kapacitás: 2200 mAh
Színhőmérséklet: 6000K – 4000K – 3000K
Üzemhőmérséklet: -10 °C ~ 40 °C
Súly: 555 g
Töltési idő: körülbelül 3 óra
Üzemidő: 13 óra (gyenge fény), 3 óra (erős fény)
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.