Baseus Steel Cannon 2 Csíptetős autós telefontartó rácshoz (fehér)

Árukereső.hu

4.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SUGP000002

Baseus Steel Cannon 2 Csíptetős autós telefontartó rácshoz (fehér)

A Baseus Steel Cannon 2 klipszes autós tartó a szellőzőrácshoz garantálja a telefon stabil és biztos fogását. Segítségével kényelmesen használhatja a navigációt, vagy vezetés közben hallgathatja kedvenc dalait. A tartó 360°-os elforgathatósága maximális szabadságot biztosít, ráadásul a termék kompatibilis az 5,4-6,7 hüvelykes átlójú telefonokkal. A Steel Cannon 2-t rendkívül masszív felépítés jellemzi, a belsejében elhelyezett dupla rugó garantálja a telefon erős tartását. Egyenetlenségek, gyorshajtás, hirtelen fékezés vagy sziklás terep – okostelefonja biztonságban lesz még extrém vezetés közben is. Fontos, hogy a fogantyú kompatibilis a vízszintes és függőleges szellőzőrácsokkal.

A termék nem kelt bosszantó zajokat, így elfelejtheti a kattanásokat és a karcolásokat. A bilincs belsejét szilikon betétek borították, amelyek garantálják az okostelefon teljes biztonságát és megakadályozzák a karcolódást. A kompakt méret szintén előny – a fogantyú sokkal kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos fogantyúk, és nem takarja el a szellőzőrácsot. Ennek a terméknek köszönhetően növeli a kényelmet utazás közben, és kényelmesen, egy kézzel is tudja majd használni a telefont. A telefont függőlegesen és vízszintesen is felszerelheti, emellett lehetőség van a képernyő helyzetének beállítására 8 lépésben. A termék 5,4-6,7 hüvelykes átmérőjű okostelefonokkal kompatibilis, így számos népszerű telefonmodellhez használható.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: Steel Cannon 2 Csíptetős autós telefontartó rácshoz
  • Anyaga: ABS, szilikon
  • Méret: 70 x 22 x 56 mm
  • Szín: fehér
  • Kompatibilitás: szellőzőrácsra helyezhető 5,4 - 6,7" telefonokhoz
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.