Baseus Tempered Glass Anti-spy 0.23mm kijelzővédő üvegfólia iPhone 13 / 13 Pro készülékhez (2db)

Árukereső.hu

6.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: SGQP020401

Baseus Tempered Glass Anti-spy 0.23mm kijelzővédő üvegfólia iPhone 13 / 13 Pro készülékhez (2db)

A Baseus Anti Spy egy teljes képernyős edzett üveg, rugalmas PET műanyagból készült kerettel, amely megvédi a fedelet a forgácsolástól, és emellett további védelmet nyújt a képernyő számára esetleges esés esetén. Sőt, nem csak kiváló védelmet nyújt, az üveget a használat nagy kényelme is jellemzi. Az üveg rendkívül vékony, és nem torzítja a képet, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet. A Privacy Anti Spy szűrő modern védelmet nyújt nemcsak a készülék károsodása ellen, hanem az adatszivárgás ellen is. Az anyag speciális szerkezete miatt a látószög jelentősen csökken. Ez lehetővé teszi a fényképek megtekintését, privát üzenetek olvasását vagy a jelszóval való bejelentkezést, biztos lehet benne, hogy illetéktelen személy nem fogja látni őket.

Az üveg szilánkmentes (más néven biztonsági üveg). Még akkor is, ha eltörik, megőrzi eredeti alakját, és nem fog összetörni tucatnyi éles darabra. A fedél nem zavarja az érintőképernyő használatát, az arcfelismerést, vagy rontja a fényképek minőségét. Ezenkívül ellenáll a zsíros nyomoknak és az ujjlenyomatoknak.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Név: Anti-spy kijelzővédő üvegfólia
  • Anyag: kerámia üveg + műanyag keret
  • Méret: 0,23 mm üvegvastagság
  • Szín: átlátszó
  • Készlet: 2 db.
  • Kompatibilitás: iPhone 13 / 13 Pro
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.