Baseus Golden Cudgel kétoldalas kapacitív ceruza - Ezüst

Árukereső.hu

4.590 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: ACPCL-0S

Baseus Golden kétoldalas kapacitív ceruza + gél toll

Az érintőképernyős eszközök használata manapság mindennapossá vált a hétköznapokban. Akármennyire is igyekeznek a fejlesztők úgy alakítani az applikációkat, hogy azokat ujjal is tudjuk irányítani, sajnos nem mindig van lehetőségünk precíz munkára, például szabadkézi írásnál, vagy épp rajzolásnál. Az ilyen és ehhez hasonló problémák kiküszöbölésére fejlesztették ki a kapacitív tollat. Mind külsőre, mind anyagokra jellemző a prémium minőség.


Nagymértékben megkönnyíti a virtuális billentyűzet használatát bármilyen kisméretű kijelzővel rendelkező telefon esetében.


A kapacitív ceruza, amely a legtöbb esetben csak egy tollra hasonlító eszköz (ezt nevezi a köznyelv kapacitív ceruzának), egy olyan felülettel rendelkezik, amely az emberi ujj kapacitását helyettesíti, fogása pedig kényelmes, hiszen olyan, mintha tollal vagy ceruzával dolgoznánk.


Rajzolás vagy munkavégzés közben a hétköznapi felhasználók számára is megkönnyíti a munkát, hiszen olyan sebességgel is képes az ember dolgozni, mintha csak egy grafitceruzával vetné  papírra gondolatait.


A kapacitív ceruza hasznos lehet még művészeknek, játékokat kedvelőknek, üzlet embereknek. 


Extra tipp: A készlet tartalék csúcsot is tartalmaz, amelyet azonnal le lehet cserélni, ha elhasználódik.


Jellemzők:

  • Anyag: alumínium + szilikon
  • Méretek: 13,7 x 0,9 x 0,9 cm
  • Súly: 18 gramm
  • További tulajdonságok: gél toll
  • Kompatibilitás: okostelefonok, táblagépek, navigáció, érintő képernyővel rendelkező számítógépek (kivéve a 2 az 1-ben laptopok Windows esetén).
  • A készletben: ceruza, pótalkatrész
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.