Baseus Magnetic Autós telefontartó, vezeték nélküli töltéssel, CW01 (fekete)

Árukereső.hu
Beszállítás alatt!

11.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: C40141001111-00

Baseus Magnetic Autós telefontartó, vezeték nélküli töltéssel, CW01 (fekete)

Többé nem kell attól tartania, hogy okostelefonja lemerül az autós utazás során. A töltővel ellátott mágneses autós tartó lehetővé teszi a kompatibilis eszközök energiájának vezeték nélküli megújítását. 15 watt teljesítménnyel gyorsan megújítja készüléke energiáját. Szerelje fel a tartót autója hűtőrácsára, és biztonságosan töltse fel felszerelését. A csomagban található egy mágneses okostelefon-gyűrű is az induktív töltéshez. Használja ki a Baseus termék adta lehetőségeket és töltse vezeték nélkül a 12/13/14 sorozat iPhone modelljeit. A 8-11-es sorozathoz viszont kell egy mágnesgyűrű (tartozék). Az N52 neodímium mágnesek erős és precíz mágneses adszorpciót garantálnak. A CW01 egy chippel van felszerelve, amely hőmérséklet-szabályozást biztosít, és automatikusan beállítja a töltés alatt álló eszköz teljesítményét. Hatékonyan és kényelmesen táplálja energiával a szükséges eszközöket.

A tartó kék háttérvilágítással rendelkezik, amely megkönnyíti a töltő megtalálását, amikor sötétedés után utazik. Ezenkívül tájékoztatja Önt az eszköz állapotáról. A készülék kompakt mérete és minimalista stílusa viszont minden felhasználó számára vonzó lesz. A terméket könnyedén felszerelheti autója hűtőrácsára (a tartó nem kompatibilis a kerek rácsokkal). Sőt, a 360°-os állíthatóság lehetővé teszi a telefon optimális elhelyezésének kiválasztását. A Baseus termék masszív anyagokból készül, így nagy tartósság jellemzi. A tartó még hirtelen fékezéskor is stabilan tartja magát. Ütésálló és többszintű védelmet nyújt, beleértve a túlfeszültséget, túláramot, túlmelegedést, rövidzárlatot és elektromágneses mezőt.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: Magnetic Autós telefontartó, vezeték nélküli töltéssel, CW01
  • Anyaga: ABS, PC, szilikon
  • Bemeneti feszültség: 5V/2.4A, 9V/2.23A, 12V/1.67A
  • Kimeneti teljesítmény: 5/7.5/10/15W max.
  • Beépítési hely: szellőzőrács
  • Szín: fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.