Baseus MagPro mágneses asztali telefon tablet állvány (fekete)

Árukereső.hu

6.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: B10564100121-00

Baseus MagPro mágneses asztali telefon tablet állvány (fekete)

A modern Baseus MagPro mágneses tartóval praktikusan helyezheti el telefonját. A tartós ABS PC-anyagokból készült tartó teleszkópos karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon magasságának 165 mm-ről 197 mm-re történő beállítását. Ez nagyobb szabadságot biztosít a betekintési szög igényeinek megfelelő beállításához, legyen szó videokonferenciáról, videózásról vagy egyéb felhasználásról. A Baseus tartót a 18 db 11N mágnes, a mozgatható fejben való használata különbözteti meg más tartótól. Ez rendkívüli stabilitást és tartósságot biztosít a telefon rögzítésekor. Ezenkívül a tartó feje 360 fokban forgatható és 90 fokos szögben dől el, így még több testreszabást tesz lehetővé a felhasználó egyéni preferenciáinak megfelelően.

A Baseus MagPro tartó a készülék biztonságát szem előtt tartva készült. A telefon érintkező felületén szilikon védőréteg található, amely megakadályozza a karcolásokat és a sérüléseket. A tartó talpa úgy készült, hogy stabilitást biztosítson még a mágneses fejre erősített tablet súlya alatt is. A tartó alján csúszásgátló matricák találhatók, amelyek tovább növelik a stabilitást különféle felületeken. Ezenkívül a tartó praktikus kábelrendezővel van felszerelve, amely segít az asztal tökéletes rendben tartásában.

A tartó iPhone 12 és újabb telefonokkal kompatibilis, így kiváló választás a legújabb technológiát használók számára. A tartó mérete 95 x 95 x 165 mm, így szinte bármilyen asztalra vagy íróasztalra elfér anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: MagPro mágneses asztali telefon tablet állvány
  • Anyaga: ABS, PC
  • Méret: 95 x 95 x 165 mm
  • Szín: fekete
  • Prémium külső
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.