Baseus Smart autómata autós tartó és töltő 2in1 gyorstöltéssel szélvédőre - Fekete

Árukereső.hu
Raktáron Szállítás: 24-48 órán belül

11.990 Ft

(...)
Gyártó: Baseus Cikkszám: WXZN-B01

Baseus intelligens autóstartó vezeték nélküli töltő, infravörös érzékelővel

A Baseus okostelefontartója kihúzható teleszkópos rendszerrel készült, aminek köszönhetően könnyedén be tudjuk állítani a nekünk megfelelő pozíciót, akár sokkal közelebb is tudjuk húzni, mint a legtöbb más mobiltartó esetében. A mobilunkat automatikus záródással tartja a helyén, melyet egy szenzor irányít, ami érzékeli a mobilt, ha belehelyezzük. Erős tapadókorongjának köszönhetően műszerfalra és ablakra is felszerelhetjük, kizárólag, miután zsír/portalanítottuk a felületet. Vezeték nélküli töltőként is funkcionál, természetesen olyan okostelefonokkal, melyek támogatják ezt a funkciót.


Szélvédőre rögzíthető. A fej dönthető, forgatható, és beépített gyors töltőt tartalmaz. A tartó aljánban Micro USB kábelen keresztül tudjuk bekötni autós töltőfejünk, és miközben a tartóban van telefonunk, biztonságosan tudjuk tölteni. Sőt! Gyors töltést is használhatunk hála a 9V/1.7A erősségének. Más modellek esetén 5V/2A erősséggel számolhatunk. Ideális azok számára, akik szeretik a komplett és összetett megoldásokat.


Jellemzők:

  • A telefonnal érintkező részei gumirozottak annak érdekében, hogy óvja készülékét a karcolódásoktól.
  • Befogadó mérete:  4-6.5"
  • Az iPhone 12 modellekkel  a vezeték nélküli töltő nem kompatibilis


Ha a készülékbe nincs előkészített vezeték nélküli töltési lehetőség, akkor külön adapterre van hozzá szükség. Az adaptert a telefonba kell dugni, majd a tok mögé be lehet helyezni, papírlap vékonyságával az adapter észrevétlen használható.

A csomag nem tartalmazza az autós tartó működéséhez szükséges autós töltőt!


A feltüntetett információk a gyártó által megadott adatok

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.